Cybercrime verzekering

Inbraak in computersystemen en netwerken, datadiefstal en verlies van belangrijke bedrijfsgegevens, bijna alle ondernemingen krijgen te maken met cybercriminaliteit. Het is in toenemende mate van belang een cybercrime verzekering af te sluiten die naadloos aansluit bij uw bedrijfsorganisatie. Via Cyberrisicoverzekeren.nl kunt u een voordelige offerte voor uw cyberverzekering opvragen en zelf online uw premie berekenen. 

Een cyber criminaliteit verzekering wordt steeds belangrijker

ICT en internet risico's worden steeds vaker uitgesloten op traditionele verzekeringspolissen, terwijl de risico's voor bedrijven steeds groter worden. Er is de laatste jaren sprake van een enorme stijging van cybercriminaliteit. Cybercrime kan optreden door hacken van computers en netwerken, computervirussen en malware, maar ook door technisch en menselijk falen. De schade voor bedrijven kan oplopen tot vele honderdduizenden euro's. Het is daarom raadzaam om een goede cybercrime verzekering af te sluiten, die de immateriële risico's van een cyberaanval afdekt. 

Een cybercrime verzekering op maat via Cyberrisicoverzekeren.nl

U kunt hier een cybercrime verzekering op maat afsluiten. U hebt daarbij de keuze uit 6 modules: systeeminbraak, privacy, digitale aansprakelijkheid, hacking, afpersing en omzetverlies door cyberaanvallen. De cyberriskverzekering is vooral voor MKB-bedrijven een must. Onderzoek toont aan dat meer dan de helft van de MKB'ers een cyberaanval te verduren krijgt. Zij kunnen zich voor een voordelige jaarpremie verzekeren tegen cybercrime. Maar ook voor webshops, artsen en specialisten die veel privé-informatie opslaan, hotels (in de top-3 van branches met de hoogste cybercrime) en de retailsector biedt een cybercrime verzekering de noodzakelijke zekerheid. 

Met de explosieve toename van cybercriminaliteit worden de financiële risico's voor bedrijven ook steeds groter. Verzeker uw bedrijf tegen de gevolgen van systeeminbraak, hacking, dataverlies en gegevensdiefstal. Bepaal eerst welke dekking voor uw bedrijf de juiste is. Vervolgens kunt u eenvoudig online de scherpste premie uitrekenen, een offerte opvragen en een keuze maken voor de beste aanbieding voor een cybercrime verzekering. Vul het online formulier in, pak uw voordeel en borg uw ICT-infrastructuur en cybercrime risico's.

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief